Activitatea ministrului Familiei, remarcată: Gabriela Firea, premiată în cadrul „Gala Femei care Schimbă România”

Premiile pentru cele mai puternice femei din România au fost acordate de către cunoscuta revista Piața Financiară

Ministrul Gabriela Firea a fost nominalizată și premiată de prestigioasa revistă Piața Financiară, în cadrul „Gala Femei care Schimbă România”. Într-o postare pe pagina de Facebook, Gabriela Firea apreciază faptul că eforturile ei și ale echipei de la Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse pentru a crește natalitatea, grija acordată copiilor aflați sub protecția autorităților și implicarea în proiecte pentru femeile din România au fost remarcate. Gabriela Firea a fost emoționată să se afle printre femeile puternice ale României, care au cunoscut succesul datorită muncii lor. Toate aceste doamne lasă în urmă realizări durabile și sunt modele pentru tinerele care vin din spate, femeile fiind puternice, remarcabile și fiind de excepție în domeniile unde activează , consideră Gabriela Firea.

Gabriela Firea: Femeile sunt puternice, remarcabile și sunt de excepție în domeniile unde activează. Doamnele trebuie doar susținute să poată ajunge în poziții cheie

Ministrul Familiei subliniază faptul că doamnele trebuie doar susținute să poată ajunge în poziții cheie, existând nenumărate exemple de femei care au succes în afaceri, administrație, finanțe, sănătate, activism civic sau în politică. ” Printre doamnele nominalizate și premiate se numără: Nadia Comăneci, prima gimnastă din lume care a obținut nota 10, avocatul de prestigiu Ana Diculescu-Șova, Carmencita Constantin, președintele Federației Române de Gimnastică și manager de țară GE Power, Mihaela Mitroi, partener Global Tax Advise, antreprenoarea și fostul deputatul Elena Stoica, Daniela Nemoianu, partener Nemoianu Consulting, Andreea Neagu, președintele Asociației pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton, alături de alte femei de succes. Mereu voi aprecia și voi promova femeile de succes din România. Toate au în mine un partener serios”, este mesajul transmis de către Gabriela Firea.

Ministrul Gabriela Firea a anunțat creșterea sumelor destinate îngrijirii copiilor din centrele de plasament