Vorbim de Gustavo Maia, un fotbalist care s-a impus la echipele mai mici ale grupării braziliene Sao Paulo, acum jucând la echipa Under 20. Este un bun finalizator, adică vine puternic spre poartgă și este greu de oprit, dar are și un ochi de analiză a fazei și dă pase excelente pentru colegii săi, spun specialiștii din cadrul clubului catalan.

În martie, 2020, Barcelona a plătit un milion de euro, însă transferul a intrat într-un impas, din pricina faptului că programul următoarelor tranșe de bani n-a fost pe placul părților. Așadar, echipa catalană mai are de dat 3,2 milioane de euro și toată lumea este optimistă că trecerea lui Maia pe Noi Camp este doar o chestiune de timp. De altfel, Barcelona mai are un singur brazilian în vestiarul său, pe portarul Paranaense Neto.

”Vom completa acordul în vigoare. Fotbalistul are foartă multă pricepere și asta înseamnă mult pentru noi”, a declarat directorul sportiv blaugrana Xavier Vilajoana, pentru cotidianul sportiv Diario Sport. De altfel, Barca trebuie să nu mai tărăgăneze tranzacția, pentru că brazilianul este dorit și de Liverpool, și de Atletico Madrid. Avantajul catalanilor este că au plătit un milion de euro, ca un avans, iar acum vor da și restul de bani. Trebuie să mai spunem că Sao Paulo păstrează un procent de 30%, în cazul când fotbalistul va fi transferat de Barcelona la altă grupare.

Hashtag News