Victor Ponta

Pe liderul Pro România, Victor Ponta, l-a deranjat atât de tare asocierea cu PSD încât s-a simțit obligat să explice că de fapt legea carantinei, atât de controversată, nu a fost votată în camera Deputaților de reprezentanții formațiunii politice pe care o păstorește și că, de fapt, vinovați pentru adoptarea proiectului sunt reprezentanții PSD și PNL, despre care spune că au fost singurii care au votat actul normativ.   

„M-am săturat de acest MĂSCĂRICI mincinos și ticălos / și cred că s-au săturat toți românii!!! Lucovid – Impostor nesimțit! Intra pe WEB site-ul Camerei Deputaților și o să vezi că Legea ta penibilă și idioată a fost votată de PSD și PNL (fără să o citească cineva) / deputații PRO România au votat ÎMPOTRIVĂ (iar ALDE nu mai există în Cameră impostorule)!!!

Când minți și aberezi non stop și cu atâta nesimțire nu ai cum să conduci România în momente atât de dificile!!! Absolut normal că nimeni nu te mai crede – nimeni nu mai respectă indicațiile tale mincinoase! Chiar nu înțelegi? Sau obrazul tău este mai gros decât șoriciul? Acest măscărici sinistru trebuie oprit! Suntem PRO România și ținem doar cu România!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Reamintim că, recent, Ponta a decis să nu mai sprijine candidatul PSD la Primăria Capitalei, alegerile locale, anunțând că Pro România va avea un candidat propriu. În fapt, Victor Ponta a lăsat să se înțeleagă că dacă nu va găsi un candidat care să intre în cursa pentru fotoliul de primar general, va fi chiar el candidatul partidului său.

Citește și: Băsescu nu-i dă nicio șansă lui Ponta în fața Gabrielei Firea și spune că, la nevoie, intră el în cursa pentru fotoliul de primar general

HashtagNews.ro