Diana Șoșoacă
Diana Șoșoacă

Senatorul independent Diana Șoșoacă s-a dezlănțuit la adresa celor care vor să se vaccineze împotriva Covid, pe care îi consideră nepatrioți pentru că vor să își facă vacanțele în străinătate, dar a pornit un „uragan” împotriva lui Tzanca Uraganu, cel care a fost provocat să se implice în campania de vacinare.

Înr-un live de aproape 45 de minute, făcut de la volanul mașinii sale, aflate în mișcare, nu blocată în trafic, Diana Șoșoacă „a tunat și fulgerat”, dându-i un ultimatum lui Tzanca Uraganu: „Atenţie ce faceţi!”

„Trebuie să mă duc în străinătate! Dar de ce să te duci în străinătate? Ce, în România nu poţi să stai? După ce că şi așa suntem la coada vacii, că suntem împrumutaţi pentru 500 de generaţii, banii pe care îi ai, în loc să circule în România… Vă declaraţi patrioţi şi plecaţi afară? Staţi în România şi făceţi-vă vacanţele! Învăţaţi-vă copiii ce este România, luptaţi aici dacă sunteţi patrioţi!”, a spus Diana Șoșoacă în live-ul menționat.

Șoșoacă, vaccinul experimental și plasarea de produse

Diana Șoșoacă le-a atras atenția acestor influenceri că vaccinul este unul experimental, mai mult, că ceea ce fac ei nu este bine, având în vedere că au o mare influență asupra tinerilor.

„Vă duceţi şi vă injectaţi cu tot felul de tâmpenii de care habar nu aveţi, doar că vă spune nu ştiu cine, Uraganu… Bravo lui, foarte bine dacă e apreciat! Domnule Uraganu, dumneata ştii ce efecte adverse are vaccinul? Dacă ai şti că poţi muri din cauza acestui vaccin, care este experimental, ai mai iniţia astfel de campanie? Te-ai interesat să vezi ce se întâmplă cu adevărat sau doar că ţi-a a spus Gheorghiţă… Atenţie, aveţi o mare influenţă asupra tinerilor! Atenţie ce faceţi! Şi voi, actorii, şi voi, cântăreţii, şi voi, influencerii, şi voi, aia şase angajaţi la gambling!”, a mai spus senatorul remarcat pentru modul agrsiv de combatere a tot ce înseamnă pandemie, pe care de altfel o neagă, a măsurilor restrictive impuse de autorități, a tot ce ține de Covid.

De altfel, aceasta este o susținătoare a medicinii naturiste și a produselor naturiste. Într-o emisiune de la Kapital TV, la care trebuia pus și mesajul cu „plasare de produse”, Șoșoacă recomandă un produs naturist foarte eficient pentru combaterea virușilor, chiar și a noului coronavirus.

Citește și: Șoșoacă a intrat „ca buldozerul” în Institutul „Marius Nasta”