Programul metroului, tramvaielor și autobuzelor în perioada sărbătorilor pascale

 În zilele de 14, 15, 16 şi 17 aprilie 2023, trenurile de metrou vor circula pe toate magistralele, conform graficelor pentru zilele de weekend şi sărbători legale

Metrorex anunţă, joi, programul circulaţiei trenurilor de metrou în perioada sărbătorilor pascale, potrivit .romaniatv.net.

 ”În zilele de 14, 15, 16 şi 17 aprilie 2023, trenurile de metrou vor circula pe toate magistralele, conform graficelor pentru zilele de weekend şi sărbători legale”, a transmis, joi, Metrorex, într-un comunicat de presă. 

Compania precizează că, în noaptea de Înviere, trenurile de metrou vor circula între orele 23:00 – 1:00 la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1:00 până la ora 5:00, la un interval de circa 20 minute”. Sursa citată a precizat că accesul în metrou cu foc deschis – lumânări aprinse, candele aprinse – este strict interzis pentru evitarea oricăror evenimente nedorit.

De Paște, programul STB suferă modificări

În noaptea de Înviere, STB anunță că va menține în circulație tramvaiele liniei 41 până la ora 03:00, care vor circula la un interval de 20 de minute. În Vinerea Mare și a doua zi de Paște, vehiculele STB SA vor circula după un program de duminică, anunță Socitatea de Transport București într-un comunicat de presă. În Vinerea Mare și a doua zi de Paște, vehiculele STB SA vor circula după un program de duminică, anunță Socitatea de Transport București într-un comunicat de presă.

Obiceiuri și tradiții în Joia Mare