Lisa Marie Presley, singurul copil al lui Elvis Presley, a murit la 54 de ani 

Ea fusese măritată cu Michael Jackson.

Lisa Marie Presley, unica fiică a lui Elvis Presley, a murit, a anunţat mama sa. Ea fusese dusă de urgenţă la spital după ce a suferit un stop cardiac. Lisa Marie Presley era în stare de „inconştienţă” când menajera a descoperit-o joi dimineaţă la ea acasă, în Calabasas, o suburbie de lux a Los Angelesului, potrivit ziare.com.

Fostul ei soţ, Danny Keough, care locuieşte şi el pe proprietate, i-a făcut un masaj de resuscitare cardiacă până la sosirea paramedicilor care au transportat-o la spital.

Lisa Marie Presley era cunoscută de mulți pentru că era fiica lui Elvis Presley, dar a fost și mama a patru copii. Lisa Marie Presley, care a fost dusă de urgenţă la spital, după ce a fost găsită la domiciliu în stop cardiac, se afla la terapie intensivă, fiind în comă indusă şi susţinută în viaţă de aparate, cu ajutorul unui stimulator cardiac. ”Cu inima grea, trebuie să împărtăşesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit. Era cea mai înfocată, puternică şi iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată”, a afirmat Priscilla Presley, într-o declaraţie transmisă de un reprezentant al său. 

”Facem apel pentru intimitate, în aceste momente în care încercăm să gestionăm această pierdere profundă. Vă mulţumim pentru dragoste şi rugăciuni. La acest moment nu vom face alte declaraţii”, a adăugat aceasta. 

Priscilla Presley şi restul familiei Presley sunt ”şocaţi şi devastaţi de moartea tragică a iubitei lor Lisa Marie”, a arătat un reprezentant al familiei, într-o declaraţie oferită CNN.”Ei sunt profund recunoscători tuturor pentru sprijin, dragoste şi rugăciuni şi solicită intimitate în acest moment foarte dificil”, scrie în declaraţie.

Comunicarea dintre delfini, în pericol din cauza poluării fonice