Gabriela Firea

După ce ministrul Finanțelor Florin Cîțu a anunțat controale peste controale la Primăria Capitalei, fostul primar general Gabriela Firea a lansat, în repetate rânduri, atacuri la adresa acestuia. Cum, mai nou, cei doi par să își dispute primul loc de la PSD, respectiv PNL, pe listele pentru parlamentare, Firea remarcă motivul pentru care Cîțu ar fi atât de înverșunat să o discrediteze.

„Eu sunt cap de listă al PSD la Senat în București, Florin Cîțu este primul loc al PNL la Senat tot în Capitală. Rămâne să vedem ce vor alege bucureștenii, dacă vor alege un ministru care a îngropat complet economia.”, a spus Gabriela Firea.

Gabriela Firea, despre controalele lui Florin Cîțu: „Realmente este de râs. Nu a găsit absolut nimic”

De asemenea, Firea adaugă faptul că, asemenea campaniei electorale de la locale, și cea de la parlamentare va fi cam tot atât de „murdară”.

„A început campania pentru alegerile parlamentare. Din păcate, această campanie va fi la fel de mincinoasă și urâtă la fel ca și campania de la alegerile locale. Cei care au de pierdut sunt cetățenii. (…) Referitor la afirmațiile de astăzi ale domnului ministru Cîțu, nu pot să spun decât că e de râs. Realmente este de râs. Nu a găsit absolut nimic. A început un control politic anul trecut, au plecat inspectorii la MFP așa cum au venit și s-au reîntors spunând că dacă nu scriu ceva, orice, vor fi dați afară”, a mai spus Firea la sediul PSD.

Citește și: Gabriela Firea și parcursul politic deviat de un soft clonat

#News