Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan a fost foarte tranșant la adresa colegilor de partid pe care i-a criticat din cauza numeroaselor transferuri de primari de la PSD. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Bogdan a accentuat ceea ce a transmis și președintele Iohannis în cadrul conferinței de presă de miercuri, de la Cotroceni, care s-a exprimat împotriva traseismului din ultima perioadă.

„Poate acum vor pricepe cu toții, dacă de la mine nu a fost îndeajuns de clară poziția, până și cei care zilele trecute se făceau că nu înțeleg de ce atac cu înverșunare mizeria traseismului vor putea medita la aceasta chestiune……………. Urâtă politichie mai avem, nu cred că mai există undeva pe planetă o clasă politică mai lipsită de principii, valori și credințe. Suntem absolut unici pe planetă și din acest punct de vedere”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Președintele Iohannis a precizat că nu este împotriva traseismului politic „o boală gravă a politicii românești”.

„Nu văd cu ochi buni aceste racolări. Am fost dintotdeauna și sunt și acum împotriva traseismului politic. E o boală gravă a politicii românești. Ori de câte ori am avut ocazia m-am exprimat public împotriva traseimului politic”, a spus, miercuri, Klaus Iohannis.

Citiți și: Premierul Orban îi dă replica „interimarului” de la PSD

HashTag News