Popescu Piedone, reacție în scandalul voturilor din sectoarele 1 și 2: Ajunge! Oamenii v-au trimis acasă pentru că nu ați făcut nimic pentru cele două sectoare

Popescu Piedone le transmite primarilor USR că degeaba bat la ușile ambasadelor, așa cum au făcut și în 2020

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone pag de FB

Cristian Popescu Piedone a reacționat în urma scandalurilor voturilor din Sectorul 1 și Sectorul 2, după ce Clotilde Armand și Radu Mihaiu au contestat rezultatul alegerilor care au stabilit noi edili din partea alianței PSD-PNL.

Popescu Piedone: V-ajunge Primăria Capitalei! Luați mâna de pe Sectorul 1 și Sectorul 2! Cetățenii au ales, și-au exprimat votul, un drept democratic!

Potrivit lui Popescu Piedone, circul ar trebui să se termine iar primarii USR ai sectoarelor 1 și 2 să-și recunoască înfrângerea.” V-am văzut în 2020 cum ați fugit cu sacii în care erau buletinele de vot! V-am văzut cum ați “câștigat” mandatul! Istoria nu se va repeta! Cetățenii își vor apăra votul! În 2020, Clotilde Armand spune că nu e nevoie de renumărarea voturilor, că nu există temei legal! Acum s-a răzgândit” este mesajul lui Popescu Piedone. Potrivit acestuia, disperarea USR-iștilor a ajuns la cote maxime, ei nedorind efectiv să recunoască că au pierdut și ignorând votul cetățenilor.

Popescu Piedone: Ajunge! Oamenii v-au trimis acasă pentru că nu ați făcut nimic pentru cele două sectoare

Popescu Piedone le transmite primarilor USR că degeaba bat la ușile ambasadelor, așa cum au făcut și în 2020. Popescu Piedone a afirmat că în România votează românii iar în România primarii sunt aleși de români. ” În România, bugetul trebuie să fie folosit pentru români, nu pentru influențe străine!

Popescu Piedone: Primarul ales al Sectorului 1 este George Tuță! Primarul ales al Sectorului 2 este Rareș Hopincă

” Doi tineri profesioniști, care vor salva aceste două sectoare din mâinile USR-iștilor disperați că-și pierd scaunele! Oamenii i-au ales! Oamenii i-au votat! Îi felicit și îi aștept să facem treabă pentru București, pentru bucureșteni! Chiar dacă nu am fost ales primar al Capitalei, vă asigur, dragi bucureșteni, că voi continua să lupt pentru dumneavoastră, să mă asigur că problemele din București vor fi rezolvate rapid! Cu respect, Primarul Piedone”, transmite Popescu Piedone.

Popescu Piedone a adunat un NUMĂR RECORD de următori pe Tik Tok în România