Răzvan Cuc / foto: Capital

În pofida declarațiilor contradictorii ale lui Mihai Fifor, Răzvan Cuc vine acum cu altele. Parol că nu știm ce să mai credem! Va da undă verde Parlamentul stării de alertă sau va pune piedici ca de obicei oricărei inițiative venite din partea PNL-ului?

În opinia fostului ministru al Transporturilor din era „Dragnea”, PNL-ul ar fi interesat strict de instaurarea dictaturii. Ciudată afirmația venită de la un fost ministru al unui guvern care spunea la momentul respectiv că „dacă vrem să instaurăm dictatura, o instaurăm”. Nu, nu Răzvan Cuc a fost cel căruia i-a scăpat pe gură un astfel de porumbel îngrâmfat, însă nici nu l-am auzit atunci să aibă ceva împotrivă.

„Dragi români, dacă până acum v-ați luat de PSD, să știți că a venit PNL la guvernare și va acapara toată administrația. Va instaura DICTATURA GALBENĂ.

Cuc: Astăzi, în Guvern, a fost adoptată o mizerie de Lege, care, pe lângă lucrurile pe care le consideră ei necesare în această perioadă, au introdus și niște “mici corecturi”. Acestea dau posibilitatea PNL-ului de a acapara toată administrația publică și de a introduce DICTATURĂ.

Orice amantă, cumătru, soră, frate sau alt lipitor de afișe poate să se angajeze în administrația publică fără concurs.

Se va angaja pur și simplu pentru că așa vrea Guvernul Liberal-Ludovic ORBAN sau prin această lege Ludovic cel Viclean.

“Doamna cu liftul” – alias doamna neministru a muncii, cum ați putut aviza un asemenea proiect? Da, știu!Ușor și pe șest!

Sunt convins că cei pe care îi vor angaja fără concurs așa cum spune legea, nu vor completa nici declarațiile de avere.

Nici pe perioada starii de urgență n-au avut curaj să facă așa ceva. Au făcut acum în preambulul stării de alertă.

Așa că imediat după publicarea în Monitorul Oficial, toată administrația va suferi o împrospătare, una galben PNL-istă.

Acum știm, mai mult ca sigur, că starea de alertă a guvernului PNL va dura 6 luni. Așa ne spune legea lor aprobată astăzi. Noroc că mai există Parlamentul care sigur va corecta mizeria PNL-istă.

Este cea mai mare bătaie de joc la adresa tuturor românilor care au crezut că cei de la PNL vor munci pentru români.

NU, DRAGI ROMÂNI! PNL VA INSTAURA DICTATURĂ ȘI VA ÎNCEPE CU ACAPARAREA TOTALĂ A ADMINISTRAȚIEI PUBLICE!”, scrie Răzvan Cuc pe Facebook.

Citește și: Mihai Fifor dă semnale că Parlamentul ar putea reveni la gânduri mai bune

#News