Bărbat arestat preventiv pentru distrugerea unei secții de poliție

El a fost prins conducând fără permis

Arest
Arest sursa foto pixabay

Un bărbat în vârstă de 23 de ani din judeţul Constanţa a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El a provocat distrugeri unei maşini de poliţie, a lovit uşa de acces în sediul poliţiei Amzacea şi a smuls două camere de supraveghere din unitate, potrivit ziare.com.

 Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia au transmis că un bărbat din Comana este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

El este acuzat si de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Anchetatorii au precizat că, în data de 28 octombrie, bărbatul a condus un motociclu neînmatriculat în Comana fără a avea permis de conducere. De asemenea, în urmă cu două zile el a provocat distrugeri unei maşini de poliţie şi unui sediu de poliţie.

 “La data de 08.11.2023, în jurul orei 23.20, a distrus, prin lovirea cu pumnii, mai multe elemente de caroserie ale autospecialei de poliţie, cu nr. de înmatriculare MAI-55497, aparţinând IPJ Constanţa – Postul de Politie Amzacea. A lovit uşa de acces a sediului de poliţie şi a smuls două camere de supraveghere din incinta postului de poliţie, cu aceeaşi ocazie. El a proferat injurii la adresa organelor de poliţie, tulburând prin ameninţările şi distrugerile sale ordinea şi liniştea publică”, au menţionat procurorii. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Apoi a fost prezentat instanţei care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Alertă roșie de ploi abundente și inundații în nordul Franței