Călin Popescu Tăriceanu

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a avut încă o „ieșire”, pe Facebook, la adresa lui Iohannis și Orban cu privire la toată situația actuală, pornind de la numărul mare de infectări până la modul dezastruos în care România este condusă, propagandistic. Tăriceanu a lansat și o ipoteză conform căreia Iohannis ar vrea să modifice Constituția pentru a sta „pe viață” la Cotroceni.

Astăzi (n.r. 10 octombrie) am trecut de cifra de 3500 de infectări într-o singură zi! Probabil că săptămâna viitoare vom trece și de 4000, apoi de 5000. Este clar că măsurile pe care guvernul PNL le propune nu funcționează. Este clar că populația nu mai are încredere în acest guvern și în consecință nu mai urmează sfaturile lor propagandistice”, a scris Tăriceanu pe Facebook.

Națiune sub ocupație

Tăriceanu a trasmis că românii se simt ca „sub ocupație” liberală, în care președintele vrea toată puterea.

„Din ce în ce mai mulți români îmi spun că au impresia că suntem o națiune sub ocupație. Și cred că percepția este corectă. De oricâte ori deschidem televizorul, pe orice canal, găsim un reprezentant al puterii care ne spune să stăm liniștiți că lucrurile sunt sub control. Au cumpărat din bani publici aproape toată media ca să le facă loc doar lui Iohannis și Orban.

Suntem intoxicați zilnic cu comunicatele mincinoase ale lui Tătaru și Cîțu de parcă noi nu am avea ochi să vedem că lucrurile nu sunt în regulă, că din cei peste 100 de miliarde de lei pe care i-au împrumutat nu a ajuns nimic la oameni, că nu se știe pe ce s-au dus banii, că firmele și amicii lor politici au prosperat și că acum șpăgile pe care le-au luat le vor băga în alegerile din decembrie pe care le vor organiza chiar dacă vor fi 100.000 de infectări pe zi!

Astăzi am trecut de cifra de 3500 de infectări într-o singură zi! Probabil că săptămâna viitoare vom trece și de 4000,…

Publicată de Calin Popescu Tariceanu pe Sâmbătă, 10 octombrie 2020

Pentru că Iohannis vrea toată puterea! Vrea Parlamentul lui! Vrea Guvernul lui! Vrea serviciile lui! Vrea Justiția lui! Vrea să nu mai părăsească niciodată Palatul Cotroceni! Pentru că asta ne paște: modificarea Constituției care să-i permită lui Iohannis să rămână președinte pe viață!”, a mai scris Tăriceanu.

Citește și: Marcel Ciolacu, „atac” la președinte

#News