Cristian Popescu Piedone, mesaj adresat elevilor la începutul anului școlar: Respectați școala, îndrăgiți cartea și învățați cât puteți de mult!

Edilul Sectorului 5, împreună cu o sută de copii, a inaugurat o grădiniță aflată în cadrul școlii 125

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone

Primarul Cristian Popescu Piedone a participat plin de emoție, la prima zi a noului an școlar, pentru câteva clipe, edilul amintindu-și de copilul care a fost.

Cristian Popescu Piedone: Dar anii au trecut, cu ale lor toate, și… iată-mă bunic, cu nepoțel de școală primară.

Cristian Popescu Piedone l-a luat de mână pe elevul David, așadar, și a onorat împreună primul clopoțel al noului an școlar, la Liceul „Ștefan Odobleja”. Conducerea școlii le-a făcut tuturor o surpriză, și anume intonarea sfântul imn românesc, „mângâiat” de naiul maestrului Voiculeț, pe care primarul Cristian Popescu Piedone îl adoră.

Cristian Popescu Piedone: „Am întâlnit-o prin sector și pe prințesa Elsa ! A coborât puțin din poveste, să-i întâmpine și să-i bucure pe grădineii de la 205

” Apropo de grădinei: astăzi, împreună cu o sută de prichindei, am inaugurat o grădiniță! Se află în cadrul școlii 125, este… nou-nouță și încă are 60 de locuri libere! La epilog, am un mesaj pentru toți copiii din țară și din diaspora română:respectați școala, îndrăgiți cartea și învățați cât puteți de mult! Va doresc sănătate, bucurii și succes în noul an școlar! Cu respect, primarul Piedone”, este mesajul transmis de primarul Cristian Popescu Piedone. Cristian Popescu Piedone vrea să facă un târg popular în Vitan, unde comunitatea să socializeze