Marcel Ciolacu

Cum era de așteptat, PSD nu are de gând să voteze starea de alertă. O confirmă chiar sursele care ne anunță că Marcel Ciolacu și-ar dori o altfel de stare, nu chiar de alertă. Ceva mai pe la mijloc. Mai relaxat, mai prietenos atât cu omul de rând, cât și cu economia. Cel puțin ăstea sunt argumentele principale ale refuzului celor de la PSD. Odată cu ei, cei din ALDE, UDMR și USR au decis să nu voteze, la rândul lor prelungirea stării de alertă.

Marcel Ciolacu, în BPN: „Nu-i intereseaza sanatatea oamenilor”

În opinia liderului interimar PSD, Marcel Ciolacu, prelungirea stării de alertă nu ar fi neaparat pentru sănătatea oamenilor, ci mai de grabă pentru interesele proprii și „jaful din banii publici”, după cum chiar aceasta s-a exprimat.

„PSD nu va vota starea de alerta propusa de Guvern. Nu-i intereseaza sanatatea oamenilor, nici nivelul lor de trai, ci doar vor sa se foloseasca de acest instrument ca sa fure cat mai mult. Gata cu jaful din bani publici. Gata cu bataia de joc la adresa bolnavilor. Spitalele trebuie redeschise. Prin urmare, PSD va vota cu totul altceva decat ce vrea guvernul. Spre deosebire de ei, noi suntem responsabili. Vom reglementa o stare intermediara care sa asigure tranzitia catre normalitate. O perioada limitata de timp care sa contina strict masuri pentru protejarea sanatatii oamenilor si nimic mai mult. Autoritatile trebuie sa dispuna punctual masuri de siguranta acolo sunt probleme”.

Citește și: Barna se simte condamnat să facă alianță cu PNL

#News