Horoscop azi, vineri 12 mai 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astrologic esențial al zilei este redat de cuadratura Lunii de pe Vărsător cu Soarele de pe Taur, marcând ultimul pătrar al luminariilor din acest nou ciclu lunar. Acest aspect astrologic ne vorbește de ipostaze ce țin de: autoritarism, conflicte, duritate, stres și nervozitate. Din punct de vedere astral, este o zi destul de turbulentă, fiind necesar să ne regăsim pacea, calmitatea și echilibrul interior pentru a face față cât mai bine provocărilor zilei!

BERBEC

Vi se pot înfățișa unele mici probleme în relația cu o prietenă mai în vârstă. Nu este o zi fastă pentru mari evenimente publice! Puteți resimți și unele dificultăți mai importante legate de bani, de resurse.

TAUR

Din nefericire, reputația dumneavoastră ar putea avea de suferit în această zi. Se mai pot ivi și unele dificultăți legate de părintele de gen opus. Aștrii vă arată și cumva mai aroganți și dificili.

GEMENI

Puteți resimți o stare mentală destul de încercată, fiindu-vă mai greu să vă concentrați asupra treburilor zilei. Nu este o zi indicată pentru a lua mari decizii. Căutați să nu vă însingurați, să nu vă retrageți din fața vieții!

RAC

Vi se preconizează o stare afectivă cumva mai fragilă. Se poate arăta și o dezamăgire mai semnificativă din partea unui prieten mai important! Planurile dumneavoastră de viitor pot cunoaște unele blocaje.

LEU

Puteți avea parte de unele minore probleme în viața de cuplu. Nu este o zi cu noroc pentru afaceri, înțelegeri și tranzacții majore. Dacă apare vreun conflict cu șeful, nu amplificați discuția!

FECIOARĂ

Fiți mai atenți cu sănătatea, în special când vine vorba de probleme ce țin de sistemul digestiv, dar și de sâni în cazul femeilor! Nu este o zi de bun augur pentru studiu, evaluări și călătorii pe alte mealeaguri!

BALANȚĂ

Din păcate, vi se preconizează o zi nu tocmai satisfăcătoare în plan romantic. Se pot ivi și unele mici probeleme în relația cu copiii! Astrele vă mai relevă și un semnificativ risc de accidente sau incidente, deci fiți ceva mai prudenți!

SCORPION

Vi se pot ivi unele neplăceri legate de o femeie cumva mai matură din familie. Totodată, puteți resimți și o stare afectivă cumva mai instabilă. În viața de cuplu puteți cunoaște unele conflicte chiar destul de grave!

SĂGETĂTOR

Încercați să fiți ceva mai clari și limpezi în comunicare, în discurs. Puteți primi și o veste mai puțin fericită despre sau de la o femeie mai în etate. Vi se mai pot prezenta și unele probleme de sănătate mai serioase.

CAPRICORN

Puteți avea parte de unele mici probleme de ordin material, financiar. În viața romantică vi se pot prezenta unele evenimente cam tensionate. Nu vă este o zi fastă nici pentru întreceri și competiții!

VĂRSĂTOR

Astrele vă arată mai hipersensibili, volatili și cam neserioși. Se prea poate ca astăzi să intrați și în unele mici încurcături! Vi se mai pot releva și unele probleme mai importante legate de un bărbat mai matur din familie.

PEȘTI

Puteți resimți o stare psihică cumva mai slăbită, mai afectată. Fiți ceva mai atenți și cu sănătatea! Optați pentru mai mult echilibru, fidelitate și onestitate în comunicare, în discurs!

Horoscop HashtagNews