Horoscop azi, duminică 2 octombrie 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astrologic principal al zilei este realizat de opoziția lui Venus de pe Balanță cu Jupiter, în retrogradare, de pe Berbec. Expresia acestui aspect celest este una mai puțin pozitivă, vorbindu-ne de atitudini ce țin de: nepăsare, imaturitate, vanitate, delăsare, indiferență, excesivitate, superficialitate, egoism și imoralitate. Cheia, soluția echilibrării energiilor disonante ale acestei zile stă în dezvoltarea unor atitudini ce țin de: maturitate, sinceritate, diligență, seriozitate, înțelepciune, corectitudine, temperație, fidelitate și justețe.

BERBEC

Din păcate, aștrii zilei vă relevă o zi cam dificilă și complicată în viața de cuplu, maritală! Vă puteți arăta și cumva mai egoiști și vanitoși, fiind necesar să vă reformați atitudinea!

TAUR

Ar fi recomandat să fiți ceva mai grijulii cu sănătatea! La locul de muncă vi se pot prezenta unele dificultăți în relația cu o colegă mai tânără! Feriți-vă, pe cât vă este cu putință, de excese!

GEMENI

Fiți ceva mai sensibili, tandri și afectuoși în relația cu persoana iubită! Nu este o zi cu noroc pentru speculații financiare! Un prieten mai influent și prestigios vă poate dezamăgi sever.

RAC

Puteți întâmpina unele probleme semnificative în relația cu o femeie mai tânără din familie. Nu este o zi fastă pentru schimbări de ordin estetic în casă. Fiți atenți și la un risc ridicat de conflicte cu persoane influente în plan social!

LEU

Este posibil să primiți o veste mai neplăcută despre sau de la o femeie mai tânără! Încercați să fiți ceva mai sinceri și sensibili în comunicare, în discurs. Totodată, ar fi indicat ca per ansamblul zilei să căutați să fiți mai onești și drepți!

FECIOARĂ

Evitați să vă dezlănțuiți în cheltuieli extravagante, fiind necesar să fiți ceva mai moderați și chibzuiți cu banii! Vi se mai arată și un risc semnificativ de incidente ori de accidente, deci fiți ceva mai grijulii!

BALANȚĂ

Astrele vă prezintă cumva mai capricioși, superficiali și hipersensibili în plan afectiv! Căutați să nu faceți o dramă din problemele acestei zile! În viața de cuplu vi se pot reliefa unele riscuri de ceartă!

SCORPION

Nu ar fi indicat să vă implicați în escapade sau aventuri sentimentale mai controversate în această zi! La locul de muncă puteți întâmpina unele provocări mai semnificative!

SĂGETĂTOR

Vi se pot ivi unele neînțelegeri sau chiar certuri în relația cu o prietenă mai tânără! Totodată, puteți avea parte de unele probleme mai însemnate și în dragoste! Nu este o zi fastă pentru speculații financiare!

CAPRICORN

Puteți atrage adversitatea un femei mai tinere cu un statut social excelent! Fiți ceva mai ponderați și diplomați și în relația cu șefii! Astrele vă mai relevă și un risc destul de important de neînțelegeri în relația cu un bărbat cu autoritate din familie!

VĂRSĂTOR

Aveți parte de o zi cam nepotrivită pentru drumuri și călătorii mai lungi! Puteți primi și o veste mai neplăcută despre ori de la o femeie mai tânără de la mare depărtare! Căutați să fiți ceva mai onești și ponderați în comunicare, în discurs!

PEȘTI

Astrele vă relevă cumva mult mai dedați exceselor și patimilor romantice! Vi se preconizează și o tendință de îndatorare financiară semnificativă, fiind util să fiți ceva mai calculați cu banii! Folosiți-vă darurile și talentele doar înspre scopuri nobile!

Horoscop HashtagNews