Twitter va introduce apeluri audio și video de pe platformă

Utilizatorii vor putea să răspundă la orice mesaj precum şi să folosească orice emoji pentru a reacţiona la un mesaj.

Elon Musk, care îşi propune să facă din Twitter o aplicaţie „do-it-all” (care reuneşte totul), a anunţat  că în curând va fi posibilă efectuarea de apeluri audio şi video de pe platformă, potrivit zf.ro.

CEO-ul a spus că utilizatorii pot acum să răspundă la orice mesaj, nu doar la cel mai recent, precum şi să folosească orice emoji pentru a reacţiona la un mesaj.

Anterior, utilizatorii puteau răspunde doar la cel mai recent mesaj şi puteau reacţiona doar cu emoji-uri specifice. Criptarea mesajelor înseamnă că doar expeditorul şi destinatarul pot vedea un mesaj. Teoretic, Twitter şi Musk nu ar putea vedea sau intercepta mesajele directe între persoane. Meta a declarat în ianuarie că a extins testele pentru criptarea implicită de la un capăt la altul pentru serviciul său Messenger. WhatsApp, cealaltă aplicaţie de mesagerie deţinută de Meta, are criptare end-to-end de mai mulţi ani.

„Chat-uri audio şi video vor fi adăugate în curând în contul oricărui utilizator al acestei platforme, ceea ce vă va permite să vorbiţi cu persoane aflate oriunde în lume, fără să le daţi numărul de telefon.

Acest sistem va deveni rapid mai sofisticat”, a declarat el pe Twitter. Twitter ar oferi astfel un instrument similar celor deja disponibile pe reţelele Instagram şi Facebook. Elon Musk, care a cumpărat platforma cu 44 de miliarde de dolari la sfârşitul lunii octombrie anul trecut, intenţionează să implementeze şi posibilitatea de criptare a mesajelor private. De la sosirea sa în fruntea Twitter, Elon Musk a făcut numeroase schimbări şi a introdus mai multe funcţii noi pe platformă. El a menţionat în noiembrie intenţia sa de a construi o „aplicaţie universală” care să permită, printre altele, mesaje criptate, tweet-uri mai lungi şi mijloace de plată.

Ministrul Transporturilor anunță suspendarea taxei pentru podul de la Fetești