Sursă foto: Facebook/Infrastructură 5
Sursă foto: Facebook/Infrastructură 5

Rareș Hopincă, city managerul Sectorului 5, a precizat că Societatea Infrastructură lucrează pentru a amenaja noi locuri de parcare, atât pe strada Dumbrava Nouă, cât și în zonele adiacente.

Peste 1.000 de noi locuri de parcare vor fi puse în scurt timp la dispoziția locuitorilor din zonă.

De asemenea, Rareș Hopincă a transmis că au fost montate garduri noi și imediat ce lucrările vor fi gata.

Rareș Hopincă: ”Refacem și iluminatul public, la standarde actuale, cu tehnologii smart”

Ne ținem de cuvânt. 47 din cele 100 de blocuri promise, pentru 2023, au schelele deja montate. Continuăm, așa cum am promis. În zona Dumbrava Nouă lucrările avansează într-un ritm bun. O parte din trotuare au fost refăcute, mai este de lucru, însă în scurt timp le vom reda pietonilor”, se arată în textul publicat în data de 11 martie, pe pagina de Facebook a societății Infrastructură.

Proiectul continuă până la strada Mihail Sebastian. Lucrările vor continua în zona Cobadin, dar și pe străzile Făt Frumos și pe Ileana Cosânzeana

În zona Humulești – Bacău – Sălaj, unde există un alt șantier mare, proiectul va fi adaptat în funcție de cerințele locuitorilor din zonă.

City managerul a explicat că s-a consultat cu cetățenii din Sectorul 5 și, împreună cu aceștia, a găsit multe idei bune.

Facem parcari civilizate, alei generoase și spații verzi de calitate. În 2023 facem proiectarea pentru toate blocurile neanvelopate, iar in 2024 le anvelopăm pe toate. Deja am stabilit foaia de parcurs cu toți președinții și administratorii din zonă. De luni începem să plantăm tei. Peste 2.000 de arbori numai luna asta”, a precizat Rareș Hopincă.