Cioloș susține că nu există motive pentru ca Voiculescu să fie demis

„Deci cred că ar trebui mai ușor cu demiterea pe scări și bine ar fi să ne apucăm de treabă, mai degrabă”

Liderul PLUS, Dacian Cioloș, a vorbit astăzi despre o eventuală demitere a ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. Potrivit lui Cioloș, nu ar exista motive ca acesta să fie demis. „Dacă un om a greșit, oricare ar fi el, fie că e premierul, sunt eu, e Vlad Voiculescu, oricare ministru, când ai făcut o greșeală, o recunoști și o corectezi, dar nu poți să crucifici un om pentru că e transparent și să vii cu tot felul de argumente că vai, e pus în pericol statul, pentru că lumea află despre cum se desfășoară vaccinarea, când datele alea sunt publicate de ministrul Sănătății”, a spus Cioloș, adăugând că „Nu poți să crucifici un om pentru că e transparent și să vii cu tot felul de argumente că vai, e pus în pericol statul, pentru că lumea află despre cum se desfășoară vaccinarea, când datele alea sunt publicate de ministrul Sănătății”.

„Deci eu vreau să văd unde e legislația aia care îi interzice ministrului Sănătății să publice datele alea și voi fi primul care va cere modificarea legislației respective”, a mai declarat la RFI, Dacian Cioloș.

Dacian Cioloș, despre transparența cerută Guvernului de USR PLUS

Europarlamentul a mai spus că, cel puțin deocamdată nu vede motive evidente ca Vlad Voiculescu să fie demis, „pentru că aplică programul de guvernare și pentru că e transparent. Dar nu o să intru în capcana asta să discutăm de demisia lui Vlad Voiculescu”, a mai spus acesta, adăugând că aceastî demisie nu ar fi fost cerută de nimeni.

Deci cred că ar trebui mai ușor cu demiterea pe scări și bine ar fi să ne apucăm de treabă, mai degrabă.

Tot Dacian Cioloș este de părere că există anumite așteptări de la Vlad Voiculescu, care e ministru al Sănătății, „inclusiv cele legate de transparență.”, a mai spus Dacian Cioloș, potrivit sursei citate anterior.

Citește și: Vlad Voiculescu, în scandalul vaccinărilor „în afara etapei”