Felix Stroe și David Saranga

Vizită istorică la compania RAJA S.A.

Compania RAJA S.A. a primit a primit de curând vizita istorica a Ambasadorului Statului Israel, David Saranga. Vorbitor de limbă română, acesta a lăudat strânsele legături dintre România și Israel, numind țara noastră partener strategic și declarând că România este „una dintre cele mai apropiate țări față de Israel”.

De asemenea, Ambasadorul Israelului a lăudat în egală măsură eforturile depuse de către compania RAJA, declarând că aceasta este „cea mai modernă din Europa centrală și de est”, marcând, astfel o vizită istorică la RAJA.

Felix Stroe

Motivul pentru care David Saranga a ales să viziteze această companie este faptul că RAJA a colaborat în nenumărate rânduri cu multe companii din Israel, punând, astfel, bazele unui parteneriat de succes. Printre aceste companii se numără Myia Water Israel și Hagihon Company Ltd. Pentru a încununa relațiile deschise de prietenie pe care această companie le are cu statul Israel, RAJA a participat anul trecut la WATEC în Tel Aviv, unde s-au pus bazele unui nou proiect ce vizează amenajarea a cinci parcuri fotovoltaice în județul Constanța.

„Este o zi istorică pentru Raja. Azi relațiile economice dintre RAJA și companiile din istarel se updatează. Colaborarea se dinamizează și se va concretiza în diferite acțiuni în România și Israel”, a declarat Ambasadorul Statului Israel, David Saranga.

„Israel și România au un parteneriat foarte bun în domeniul economic. Avem multe companii din Israel care operează în România, avem tehnologii din Israel care sunt utilizate în România, dar potențialul este foarte mare”, a completat acesta, cu privire la relațiile extraordinare pe care țara noastră le are cu Israel, relații ce sunt ajutate de companii precum RAJA.

Cine sunt cei de la RAJA și de ce merită ei recunoașterea internațională?

Compania locală RAJA a reușit în ultimii ani să se impună pe piața de profil, furnizând servicii calitative și răspunzând normelor europene, având certificări în domeniu. Tehnologiile de înaltă clasă implementate de către cei de la RAJA au atras atenția marilor speciliști ai lumii, creând drum lin în ceea ce privește comunicarea cu cele mai înalte foruri administrative.

#News