Simion încearcă să acapareze povestea activistului de mediu bătut de „mafia lemnului”

Daniel Bodnar a postat, în cursul serii trecute, în live pe Facebook în care acuza „mafia lemnului” că l-ar fi hăituit cu pietre

Ca un șarpe sâsâitor cu dorințe de hipnotizare, unul dintre șefii PAUR, George Simion, actual deputat ales și șef al campaniei neoficiale de marketing a partidului, încearcă să profite de situația creată în jurul activistului de mediu Daniel Bodnar, cel bătut de curând cu pietre.

Astfel, Simion îi propune acestuia să ocupe postul de consilier parlamentar, cu toate că, potrivit spuselor liderului PAUR, lui Bodnar nu i se impune semnarea vreunei adeziuni, având posibilitatea de a-și păstra așa-zisa independență. Cu alte cuvinte „haideți în Iad, avem prijiturele”, după cum spunea o celebră vorbă englezească, acum ceva vreme.

George Simion îl vrea pe Daniel Bodnar în tabăra lui

„Bunul meu prieten, Bodnar Daniel, atacat cu pietre de hoții de lemne Ca viitor deputat, cer intervenția urgentă a autorităților, prea ocupate să reprime proteste. Totodată, îi ofer lui Daniel, dacă dorește, postul de consilier parlamentar pe probleme care țin de pădurile României, fără a renunța la independența lui, fără să se înscrie în AUR”, a scris pe Facebook George Simion.

Totul a început miercuri seară când activistul de mediu Daniel Bodnar a povestit pe Facebook, într-un live, că ar fi fost atacat cu pietre de mafia lemnului.

Citește și: George Simion vrea suspendarea lui Iohannis

#News