Adela Popescu pleacă iar de la „Vorbește Lumea”. Află motivul

„Eu în sarcină nu m-am vaccinat, pentru că aşa mi-au recomandat medicii, iar acum am început să mă informez”, a spus, printre altele, vedeta

Adela Popescu / Foto: Playtech.ro

Prezentatoarea de televiziune, Adela Popescu, a anunțat că va pleca din nou de la emisiunea „Vorbește Lumea”. Cu toate că am putea fi tentanți să credem că este vorba despre o nouă sarcină, adevărul nu este deloc acesta. De data aceasta vorbim despre sănătatea vedetei, pusă la încercare în ultima perioadă.

Adela Popescu are Covid-19, dar se simte bine

Potrivit unei știri PaginadeMedia.ro, Adela Popescu s-ar fi infectat, astfel că este nevoită să facă încă o pauză de la emisiune, din motive medicale evidente, de altfel. Cu toate astea, promite că va reveni pe platou imediat ce starea de sănătate îi va permite acest lucru. Până atunci, emisiunea va fi prezentată de Shurubel şi Bogdan Ciudoiu.

Anunțul a fost făcut chiar de acesta, în emsiunea de ieri.

„Dragii mei, ieri seară am făcut un test şi rezultatul a fost cel pe care am vrea să-l evităm cu toţii. Chiar dacă am fost confirmată pozitiv, vreau să vă asigur că mă simt bine şi că o să ne revedem curând. Vă pregătim noi surprize, chiar şi aşa: cu băieţii în studio şi cu mine de acasă. Aveţi grijă de voi şi fiţi cu ochii pe Vorbeşte Lumea!

Eu în sarcină nu m-am vaccinat, pentru că aşa mi-au recomandat medicii, iar acum am început să mă informez. Eu stau cu mască prin casă, ca să-l protejez pe cel mic. Copiii sunt la bunici. Ne hidratăm, ascultăm doctorul”, a declarat Adela Popescu, potrivit sursei citate anterior.

De altfel, emisiunea a trecut prin foarte multe schimbări, în ultima perioadă, în ceea ce privește componența echipei de prezentatori. În urmă cu o săptămână aflam inclusiv că partenerul de platou al Adelei Popescu, Gabriel Coveșeanu, a renunțat la colaborarea cu PRO TV, mutându-se la PRIMA TV.

Citește și: Donna din Beverly Hills 90210, doar o amintire