Ciolacu și Stănescu

Marcel Ciolacu se pregătește de alegeri. Atât de unele interne care vor decide dacă va rămâne în fruntea partidului, cât și de cele locale și parlamentare. Vorbind strict de alegerile interne din cadrul PSD, cele pentru desemnarea noului lider de facto, Ciolacu se simte încrezător și spune că, deși nu reneagă trecutul (probabil referindu-se la Liviu Dragnea), are de gând să schimbe lucrurile și să dea o altă față social democrației din PSD, de-a stânga lui Paul Stănescu care i-ar fi jurat iubire veșnică.

„Eu voi candida la congres, cu o echipa. Si, intr-adevar, candidez impreună cu Paul Stănescu, secretar general.

NU știu dacă Sorin Grindeanu va candida la Congres. Invitația a fost făcut publică. O sa ajungem la un consens.

Suntem la 6 luni de când sunt președinte interimar. Nu are rost să intrăm în detalii cum era partidul, după 2 eșecuri electorale. PSD e un partid matur, așezat, care a depășit o situație complicată și asaltul care s-a făcut asupra partidului prin modificările legii justiției, legislației privind alegerea primarilor .

PSD se pregătește de alegeri. Mai avem maxim 3  zone de reședintă de județ unde nu sunt stabiliți candidații, dar în o săptămână vor fi stabiliti. PSD este pregătit de luptă” a precizat Ciolacu, la Digi24.

Citește și: Turcescu îl vede pe Dîncu președinte

#News