Foto: Facebook

Nu pot să-mi dau seama dacă Raed Arafat a început să fie lăsat pe dinafară atunci când se iau decizii importante, ori vorbim despre o mare neînțelere. De altfel, dacă este să mă gândesc mai bine, un sâmbure de adevăr în toată povestea asta trebuie să fie. Dacă la începutul pandemiei nu era zi în care să nu-l vedem sau să nu-l auzim, în timp ieșirile publice ale acestuia au cam început să se rărească.

„Recomandarea este de a găsi modalitatea de a continua pe starea de alertă sau orice altă soluție. Cu domnul președinte s-au explorat mai multe aspecte. Starea de alertă rămâne cea mai simplă modalitate”, a spus Raed Arafat.

Despre redeschiderea grădinițelor și creșelor private, Raed Arafat a spus că „nu s-au discutat, deci nu, nu”. Ceea ce mă face să mă întreb care e adevărul de fapt?

„Sunt foarte similare școlilor și ați văzut că multe țări care au deschis le-au reînchis”, a completat acesta.

Raed Arafat: „Nu s-a discutat cât am fost acolo”.

„Nu intru în ce s-a discutat în amănunte acolo, asta este o discuție care se face și cu Ministerul Educației, astăzi n-a fost ministrul Educației acolo. Deci n-am intrat în această discuție, n-am discutat acest lucru. Nu s-a discutat în prezența mea acest aspect”, a declarat Raed Arafat, la Digi24.

Citește și: Iohannis, blând dar nu prea, politic dar parcă prea

#News