Şoferiţă din județul Dolj, „recalcitrantă și agresivă verbal”, imobilizată şi încătuşată 

Ea a refuzat să se legitimeze

Soferita
Soferita sursa foto pixabay

O şoferiţă agresivă, care a refuzat să se legitimeze după ce a fost oprită de un echipaj de poliţie din Dolj, a fost imobilizată şi încătuşată, potrivit g4media.ro.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat că este verificat modul de intervenţie al poliţiştilor în acest caz.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat că poliţiştii din Bechet au oprit pentru un control o maşină care circula pe strada Bechetului, din localitatea Lişteava. “La volanul autoturismului a fost legitimată o femeie de 38 de ani, din localitate, care, deşi i s-a comunicat să nu coboare din autoturism, nu a respectat indicaţiile poliţiştilor, devenind recalcitrantă şi agresivă verbal. De asemenea, a refuzat să se legitimeze, urcând în autoturism cu scopul de a ieşi pe uşa lateral dreapta-faţă. Împotriva acesteia a fost folosit spray iritant-lacrimogent, urmat de imobilizare şi încătuşare.

Femeia fost condusă la sediul Poliţiei Oraşului Bechet, unde a fost testată atât cu aparatul etilometru, cât şi cu aparatul drugtest, rezultatele fiind negative, au precizat poliţiştii.

Femeia a primit două amenzi, una de 1.700 de lei şi alta de 2.640 de lei. De asemenea, i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 30 de zile. “Totodată, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj a dispus efectuarea de verificări prin intermediul Biroului Control Intern, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie dispuse măsuri legale”, au mai anunţat poliţiştii. Copil de 3 ani mort după ce o poartă s-a prăbușit peste el