PNL s-a răzgândit

Se pare că cei de la PNL au ales să schimbe tactica. Dacă ieri, Ciolacu, Barna și Ponta declarau cam aceleași lucruri, și-anume că e nevoie de un guvern cu drepturi depline pentru a gestiona noul Coronavirus sosit la noi în țară, liberalii se gândesc să le urmeze sfaturile și să facă și ei la fel.

Reamintim că în momentul de față, un număr de 17 persoane au fost depistate cu COVID-19, alte mii fiind izolate la domiciliu și suspectate în acest moment. În lumina situației de față, alegerile parlamentare anticipate par cea mai mică problemă pe care o poate avea poporul român în acest moment.

„Cred că Partidul Național Liberal va vota la învestire acest guvern”, a spus Alexe.

De altfel, Alexe a spus cum că și-ar dori să-și continue treaba începută în calitate de ministru al Mediului și să se transforme din interimar în ministru cu acte full-option.

„Eu sper că dacă am fost desemnat și este a treia oară cand vin în fața comisiilor reunite din Camera Deputaților și Senat să fiu învestit și să mă ocup de problemele de mediu pe care le are România ca ministru, și nu ca ministru desemnat sau interimar”, a spus adăugat Costel Alexe (PNL).

Decizia finală îi aparține președintelui PNL

„Asta este o decizie pe care o va comunica președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban. În cursul zilei de astăzi (marți n.red.) vom avea din nou ședințe. Dar cred că Partidul Național Liberal este mai preocupat de probemele cu care se confruntă acum România și sunt convins că vom acționa în consecință”, a spus acesta.

Votul de învestitură, joi

În ziua de joi, orele 16:00, atât Camera Deputaților cât și Parlamentul vor vota învestitura guvernului Cîțu.

Citește și: Dan Barna ar cam vota guvernul Cîțu

#News