Cosmin Șeleși (Instagram)

Cosmin Șeleși a reușit că treacă în fața lui Dan Negru, în noaptea de Revelion, iar acel moment a fost ca o confirmare că poate să aducă audiență și în altă parte, nu doar la televiziunea care l-a consacrat, în calitatea sa de prezentator al unei iubite emisiuni de talente, muzicale și actoricești, „Te cunosc de undeva”. Cu ceva vreme înainte de apariția în programul PROTEVELION, Cosmin Șeleși a fost și prin platoul lui Măruță, ca invitat, acela fiind primul semn al răcirii relației cu Antena 1, dar și faptul că nu exista vreo certitudine în privința unui nou sezon al celebrei sale emisiuni.

„Acum sunt acasă, analizez ofertele. Da, am prezentat în locul lui Cătălin Măruță dar momentan nu știu nimic sigur ce voi face în televiziune. Sigur este că am început să am concerte cu Cosmin Seleși Band și că abordăm un repertoriu interesant de muzică românească, piese pe care nu s-a gândit nimeni să le folosească în concerte și să le readucă la viață. În plus, am început să facem filme cu Alin Pânc și Văru Săndel și avem multe proiecte la care vom lucra. Este important că avem treabă. Mă vedeți deocamdată pe Netflix, în „Pup-o, mă 2″ și la teatru”, a declarat Cosmin Şeleşi, pentru Click.

Cât privește o revenire la Pro TV, aici, pe vremuri juca în sitcomul „La bloc”, acesta afirmă că va fi una fantastică, iar cele mai recente prezențe ne fac să credem că acesta va face pasul chiar spre postul din Pache Protopopescu. „Bine, sunt şi eu.. istoric. Va fi unul dintre cele mai tari show-uri, cum ne-a obişnuit PRO TV de fiecare dată. În urmă cu ani de zile toată lumea aştepta Protevelionul. Va fi o revenire fantastică”, a spus Cosmin Seleși, citat de Viva, în decembrie. De altfel, chiar de curând i-a luat locul lui Măruță, în emisiunea acestuia, după ce amfitrionul a fost izolat din cauza infectării cu Covid.

„Da, azi a fost o zi specială pentru mine, după 10 ani m-am întors în direct, am retrăit emoțiile primelor emisii live din urmă cu mulți ani! M-am simțit minunat! Mulțumesc!”, a scris Șeleși pe contul său de socializare despre experiența „directului” de la Pro TV.

Citește și: Cosmin Seleși părăsește Antena 1, după un deceniu