Cum să ajungi în presa internațională: decorezi camera copilului, faci o poză și faci public un fapt minor. O femeie din Australia a fost acuzată de neglijență și a devenit victimă a agresiunilor și calomniilor din Social Media, după ce a publicat o fotografie cu camera de joacă a fetiței.

Tânără mămică nu doar că a ajuns în presă, dar a stârnit revoltă în mediul online, fiind acuzată, în repetate rânduri pentru modul în care era așezat patul copilei.

Reproșuri și critici 

Internauții au insistat asupra faptului că pătuțul celei mici era amenajat direct pe podea, fără a avea un cadru. Explicațiile din partea mamei nu au întârziat să apară, femeia încercând să convingă opinia publică cu diverse argumente logice: camera este folosită pe post de spațiu de joacă, iar fetița doarme într-un pat normal, alături de ea.

Desigur, explicațiile nu i-au convins pe justițiarii de pe Internet, aceștia continuând seria de atacuri.

Femeia a fost șocată de acuzațiile primite și a încercat de nenumărate ori să explice contextul, fapt care a dus la viralizarea poveștii din spatele fotografiei cu camera roz.

”Suntem oameni foarte minimalisti și folosim această saltea pe tot parcursul zilei pentru diverse lucruri. Paturile de podea sunt extrem de comune în întreaga lume și doar pentru că în lumea occidentală nu este o normă nu înseamnă că este greșit.

Dacă doriți să sunați la departamentul de servicii pentru copii pentru că am un pat complet sigur pentru copilul meu, puteți să o faceți. Este foarte clar că nu îmi neglijez copilul și este în siguranță. Nu mai fi rău pentru că literalmente nu mă afectează deloc și te faci să arăți prost.”, a spus femeia potrivit Mirror.uk.

A DECORAT CAMERA FETIȚEI SALE ÎNTR-UN MOD INEDIT ȘI LE-A ARĂTAT INTERNAUȚILOR REZULTATUL, ÎNSĂ NU SE AȘTEPTA LA CE AVEA SĂ URMEZE. DE CE A FOST ACUZATĂ TÂNĂRĂ MĂMICĂ

Din ce în ce mai mulți părinți, indiferent de cultură, vârstă sau nivel de educație, devin părinți elicopter, părinți hiperprotectori care exagerează cu ”binele“ din dorința de a-și proteja copilul. Sunt priviți cu admirație, sunt considerați un exemplu și o sursă de inspirație de către alți părinți sau viitori părinți.

Cu toate acestea, acest tipar uman nu va înțelege și nu va accepta niciodată un ”parenting” altfel și o copilărie care poate respira. Acești oameni se transformă în judecători, analizează fără a cunoaște detaliile și acuză în necunoștință de cauză.

Și partea cea mai interesantă: uneori, judecătorii de serviciu nu sunt nici măcar părinți.

Citește și: Dimineața pandemică: ce citesc românii pe Internet

#News