Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Ingeniozitatea unora nu cunoaște limite: ofițerii de securitate de la un aeroport din Florida de Sud au raportat că au găsit un pistol ascuns în interiorul unui pui crud, congelat și împachetat.

Pachetul se afla în bagajul de mână al unui călător, transmit jurnalișii de la publicația AP News.

Fotografia cu un pistol găsit în interiorul unui pui a fost postată pe contul de Instagram al Administrației pentru Securitatea Transporturilor

Administrația pentru Securitatea Transporturilor a postat luni mai multe fotografii cu arma în cauză, pozele devenind virale în rândul utilizatorilor de Instagram.

Mai mulți comentatori s-au arătat amuzanți de postare, întrebând dacă persoana vinovată a fost identificată.

Arma a fost recuperată de pe Aeroportul Internațional Fort Lauderdale-Hollywood.

Persoana căreia îi aparținea arma este de negăsit

Cu toate acestea, poliția nu a precizat dacă a fost identificat călătorul care transporta arma. De asemenea, nu exită informații în legătură cu o posibilă arestare.

Potrivit TSA, carnea proaspătă, fructele de mare și alte alimente non-lichide sunt permise atât în ​​bagajele de mână, cât și în bagajele verificate. Cu toate acestea, bagajele trebuie ambalate în gheață.

În ceea ce privește armele de foc descărcate, acestea pot fi transportate în bagaje de control. Totuși, armele trebuie declarate la ghișeul de bilete și ambalate într-un container închis.