Cea mai bună jucătoare de tenis a România, Simona Halep a anunțat, pe o rețea de socializare, că s-a vindecat de Covid 19, la 10 zile după anunțul că este infectată.

Într-o postare pe Twitter, Halep a scris doar „100% vindecată”. Antrenorul australian Darren Cahill nu a ratat ocazia de a glumi cu Simona și i-a comentat: „Deci, putem să începem antrenamentul din presezon”. Replica româncei nu a întârziat. „Pentru prima dată în viața mea, sunt foarte bucuroasă să încep”, cu hastagul #14daysstucknoteasy.

Acum, după primirea testului negativ, Simona Halep urmează să înceapă pregătirea pentru următorul sezon. Cel mai probabil, sportiva se va antrena în România și va pleca la sfârșitul lunii decembrie în Australia.

În acest an, Simona Halep a câștigat trei finale din cele trei disputate, una înainde de începutul pandemie, la Dubai, celelalte două, la Praga și Roma, după reluarea sezonului.

La Grand Slamul de la Paris, disputat în septembrie, Simona Halep a pierdut, în optimile de finală, în fața polonezei Iga Swiatek, cea care a și câștigat trofeul.

Ana Bogdan, testată pozitiv cu Covid

Ana Bogdan, jucătoare aflată pe locul 91 WTA, a fost depistată pozitiv cu COVID-19 și nu va putea participa la turneul de la Linz (Austria). „Cam așa voi arăta și eu în următoarele 14 zile 😁🙃 însă la mine nu părul este așa răvășit (sau poate și el în unele zile 😆🤭), ci respirația este…și mușchii sunt puțin afectați.. Dar sunt optimistă că mă voi recupera repede și voi fi bine. Tot ce îmi doresc este să fiți sănătoși cu toții și să vă protejați!”, a scris Ana Bogdan, pe contul său de Instagram, vineri. 

Citește și: Meciul Simonei Halep cu coronavirusul: bea ceai și citește

#News