Sorin Grindeanu (PSD)

Deși i-au „curtat”, atât pe cei de la Pro România, cât și pe cei de la ALDE, PSD a reacționat surprinzător la anunțul făcut de cele două formațiuni care au fuzionat cu numai două luni înainte de alegerile generale.

Prim vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu este de părere că electoratul său are nevoie de „siguranță, nu de aventură”, acestea fiind săgeți spre noii lideri ai Pro România Social Democrată.

„Am văzut că e o chestiune repetitivă asta cu blatul. Noi am înțeles să facem politică serioasă dincolo de gargară. Iar politică serioasă înseamnă program de guvernare. Le vom prezenta pe toate. Noi așa înțelegem să facem politică. Eu cred că noi avem un electorat cât se poate de stabil care alege siguranța, nu aventura. S-a văzut și la locale”, spune Sorin Grindeanu, într-o conferință de presă de la sediul partidului.

Conferință de presă susținută de prim-vicepreşedintele #PSD Sorin Grindeanu şi Daniel Botănoiu, la sediul PSD

Publicată de Partidul Social Democrat pe Joi, 8 octombrie 2020

Singuri în „lupta” cea mare

Grindeanu se arată foarte sigur pe puterea pe care o are partidul său și a precizat că deja s-a luat decizia de a porni singuri în lupta din decembrie, având deja bine pus la punct programul de guvernare.

„Am avut discuții. Îi considerăm parteneri de dialog, dar noi am decis să mergem singuri la aceste alegeri. Cu această decizie mergem înainte. Conform legii nu mai ai voie să faci alianțe. Noi suntem PSD. Dacă cineva dorește să se înscrie în PSD și dacă îndeplinește criteriile, suntem un partid cu porțile deschise”, a conchis social-democratul.

Citește și: D’ALDE și Ponta, „fuziunea” electorală

#News