foto: Barikada.ro

Ca de obicei, Codrin Ștefănescu se află pe lângă subiect. Nu neaparat că n-ar înțelege diferențele, însă în dulcele stil clasic, cel învățat la Școala de Arte și Meserii „Liviu Dragnea”, alege să tragă totul „pe turta lui” și să adapteze realitatea după cum îi vine lui bine. Astfel, putem spune cu foarte mare ușurință că Ștefănescu e unul dintre acei social democrați care are nu unul, ci doi inamici. Pe de-o parte, Codrin se luptă cu adversarii politici din PNL, pe de altă parte, se luptă cu ceilalți adversari politici din PSD (cei ai lui Marcel Ciolacu).

Codrin Ștefănescu: „Parlamentul și deputații sāi se fofilează pervers sub bagheta lui Ciolacu”

„Ce Constitutie? Ce drepturi? Toatā lumea la izolare! Se confiscă bunuri, se ia omul pe sus, se impun măsuri ce sfideazā orice logică. Guvernul LuCovid a luat-o razna de tot! Iar Parlamentul și deputații sāi se fofilează pervers sub bagheta lui Ciolacu. Care vinde meci dupā meci și aprobă toate aberațiile ăstora”, a scris pe Facebook Codrin Ștefănescu.

Analizând un pic spusele fostului lui Dragnea, Codrin Ștefănescu, observ că alege să-i dinamiteze pe liberali, însă uită de colegii săi de partid, cei doi iubitori de „cu de toate”. Păi, e corect așa? Nu de alta, însă la cum s-au prezentat cei doi „domni”, nu m-ar mira să fie chiar prieteni apropiați cu acesta.

Citește și: Simonis i-ar elimina pe deputații-șaormari dacă și PNL ar scăpa de Orban

#News