Alfred Simonis/ Captură video

Întrebat dacă cei doi deputați-șaormari mai au ce să caute pe listele PSD, liderul deputaților PSD, Alfred Simonis a declarat că, deși condamnă atitudinea ne-la-locul ei a celor doi indivizi, pe numele lor, Adrian Solomon și Irinel Stativă, o sancționare a lor prin neprimirea lor pe noile liste s-ar întâmpla numai în condițiile în care PNL-ul ar face același lucru.

Desigur, scandaluri cu privire la nepurtarea măștii au fost și-n PNL, Simonis nu spune vreun neadevăr. Cu toate astea, niciun membru PNL care a încălcat regulile nu a avut un limbaj similar cu a celor doi deputați-șaormari. Dintr-o dată, în cazul celor doi de la PSD observăm atât nesocotirea normelor anti-Covid, cât și derapaj lingvistic grav.

„Eu aș putea să propun celor de la PNL următoarea soluție: atunci când Ludovic Orban va fi sancționat și nu se va mai găsi pe listele parlamentare de la finalul acestui an, pentru că nu a respectat restricții impuse chiar de guvernul dânsului, putem lua în calcul și propunerea dumneavoastră ca cei doi să nu se mai regăsească pe listele PSD”, a spus Simonis.

Simonis: „…atunci când dânșii îl sancționează pe Orban, și pe Rareș Bogdan și pe Costel Alexe”

„Eu vă propuneam să facem un deal (o înțelegere, n.red.), atunci când dânșii îl sancționează pe Orban, și pe Rareș Bogdan și pe Costel Alexe pentru încălcarea restricțiilor impuse de Guvern, să-i sancționăm împreună și pe cei doi parlamentari”, a mai spus Alfred Simonis, întrebat despre cei doi iubitori de șaorma din PSD.

Citește și: PSD votează legea carantinării, cu câteva corecturi

#News