Sursa foto: Facebook/RAJA S.A.
Sursa foto: Facebook/RAJA S.A.

RAJA S.A. aduce la cunoștință abonaților din întreaga arie de operare că luni – 13 iunie 2022, a doua zi de Rusalii, casieriile și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul vor fi închise.

Potrivit comunicatului emis de biroul de comunicare, în această perioadă, activitatea structurilor RAJA SA care asigură continuitatea serviciilor de alimentare cu apă și de preluare/tratare a apelor uzate se desfășoară fără întrerupere.

Pentru eventuale disfuncționalități survenite la nivelul infrastructurii de apă și canalizare, abonații societății RAJA pot apela numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924, accesibil 24 de ore din 24, inclusiv în ziua de Rusalii

Echipele de intervenție sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistem, astfel încât utilizatorii serviciilor noastre să poată beneficia de acestea la parametri optimi.

Clienții pot achita facturile inclusiv în incinta magazinelor ”La doi Pași”

Abonații pot folosi serviciile online pentru efectuarea plăților, precum contul de client RAJA (accesibil pe pagina web www.rajac.ro sau prin aplicația de mobil), transfer bancar sau direct debit. Clienții care nu au acces la soluțiile de plată la distanță pot achita facturile la punctele de plată Pay Point/Payzone, Westaco și în incinta magazinelor La doi Pași”, se mai precizează în comunicat.

Începând de marți – 14 iunie 2022, societatea își va relua programul normal de lucru.