PSD se modernizează și se mută online de teama Coronavirusului
Marcel Ciolacu

Liderul (deocamdată) interimar al PSD, Marcel Ciolacu a declarat că nu are de gând să pună niciun fel de piedică, caz în care se va decide dublarea alocațiilor. În opinia lui Ciolacu, dacă se vrea cu adevărat, se poate. Iar dacă nu sunt bani, se poate face rost de ei. Cum? Prin impozitarea pensiilor speciale. Astfel, acesta îl sfătuiește pe prim-ministrul Ludovic Orban să-i ia de mânuță pe subalternii lui, să pună la cale o ședință și să se gândească temeinic la cum ar putea să pună în aplicare impozitarea pensiilor speciale. S-a vorbit, de asemenea, și despre CCR și despre cum Marcel Ciolacu și social democrații lui nu au de gând să atace la CCR o eventuală dublare a alocațiilor.

Concluzia? Se pare că Ludovic Orban nu numai că are soluția pentru a face rost de bani, însă în mod surprinzător, are parte, cel puțin de ochii lumii, și de susținerea lui Marcel Ciolacu. Cine s-ar fi gândit?

Marcel Ciolacu: „Eu îi garantez că PSD nu va ataca această ordonanţă la CCR”

„Dacă nu au bani să dubleze alocaţiile, eu îl invit din nou pe domnul Orban: mâine dimineaţă să facă şedinţă de guvern şi să impoziteze toate pensiile speciale şi atunci o să facă rost de bani pentru dublarea alocaţiilor. Cred că e cea mai rapidă metodă. Eu îi garantez că PSD nu va ataca această ordonanţă la CCR”, a afirmat Ciolacu, la B1 TV, în cursul serii trecute.

Ideea impozitării pensiilor speciale s-a tot vehiculat. Și-a dorit-o USR, și-au dorit-o mormăit pe sub pupitre și cei din PNL, ca acum să devină punct de mare interes pentru Marcel Ciolacu. Cumva, dacă este să ne gândim mai bine, impozitarea pensiilor speciale reprezintă acel Moby Dick pe care cu toții vor să-l prindă, însă nimeni nu-l ajunge din urmă.

Citește și: Ponta, protectorul pensionarilor, atacă majorarea de 10%

#News