Partea simpatică din declarația lui Radu Preda este că, fără să-și dea seama, recunoaște faptul că nimeni din politică nu e scutit de la a fi hoț, demonstrând astfel cam ce se întâmplă atunci când începi să vorbești fără să-și conectezi și logica de taste.

Așadar, în opinia lui Radu Preda, avem parte de un ministrul al Finanțelor incompetent care se laudă cu „lucruri fantastice”, însă în realitate nu face decât să prăbușească economia. Mai mult decât atât, Preda își dorește în mod evident ca PNL să plece de la guvernare și să-i lase pe alții să preia frâiele.

Radu Preda: „Ajunge cu golăneala liberală”

„Hoțul strigă hoții! Cîțu, care a pus la pământ economia țării, dă vina pentru dezastrul generat pe oricine poate, mai puțin pe fanteziile și bazaconiile lui

• Cîțu a început să dea vina pe cine apucă pentru dezastrul pe care l-au generat toate măsurile anapoda luate de propria lui guvernare!

• Cîțu a făcut atâtea lucruri fantastice pentru România, încât a pus la pământ toate sectoarele economice care funcționau pe profit înainte de venirea liberalilor la putere.

• De vină pentru șomajul care crește pe zi ce trece, pentru lipsa de echipamente medicale din spitale, pentru lipsa investițiilor, pentru blocarea creșterilor de pensii și alocații sunt teroriștii economici văzuți doar de Cîțu, el săracul nu știe nimic!

• Ajunge cu golăneala liberală, cu pozatul în băieții buni care pun țara pe butuci! Ajunge cu lucrurile fantastice care au adus turismul în faliment!

• PNL trebuie să plece urgent de la guvernare până nu închide România cu totul!”, scrie Radu Preda pe Facebook.

Citește și: Ciolacu are soluția dublării alocațiilor: impozitarea pensiilor speciale

#News