Gabriela Cristea
Tavi Clonda. Sursa foto: cancan.ro

Gabriela Cristea i-a scris un mesaj emoționant lui Tavi Clonda cu ocazia zilei bărbatului.

Pe data de 9 martie este sărbătorită ziua bărbatului, după ce 8 martie au fost sărbătorite femeile.

Gabriela Cristea nu a uitat că trebuie să își răsfețe soțul cu această ocazie. Prezentatoarea TV i-a scris un mesaj plin de dragoste chiar la primele ore ale dimineții. Gabriela Cristea i-a reamintit lui Tavi Clonda cât de mult îl iubește, dar și cât de norocoasă este că l-a întâlnit.

Ea a postat și o fotografie cu el și una dintre fiicele pe care le au împreună, într-un moment unic.

„Patul este mare dar ei împart o bucățică mică din el, pernele sunt 6 la număr în pat dar ei împart doar una pe din două. Bucățica mea de Rai de pe pământ este acasă. La mulți ani de ziua bărbatului!”, este mesajul scris de Gabriela Cristea pentru Tavi Clonda.

Cei mai mulți bărbați au făcut numeroase cadouri și surprize iubitelor, soțiilor sau mamelor, cu ocazia zilei de 8 martie. Unul dintre aceștia a fost și Tavi Clonda.

Gabriela Cristea este destul de reținută când vine vorba de viața privată. Ea nu a împărtășit cu marea ei comunitate de fani ce cadou a primit din partea soțului ei. Tavi Clonda a scris un mesaj emoționant despre ceea ce înseamnă pentru el ziua de 8 martie, dar și cât de importantă este prezentatoarea TV pentru el.

„Ce pot să spun în această zi specială…🧐 Am fost și sunt înconjurat “numai” de fetițe… (swipe left) DA, fie că e soție, mama, bunica, sora, ele toate au rămas în sufletul lor niște fetițe care merită toată iubirea, protecția, respectul și alintul meu…. La mulți Ani dragele mele! Va iubesc!”, este mesajul scris chiar de Tavi Clonda, cu ocazia zilei de 8 martie.

Gabriela Cristea a devenit mamă, pentru prima dată, la 43 de ani, însă nu a fost deloc ușor să rămână însărcinată. Căsătorită cu Tavi Clonda, vedeta TV și-a îndeplinit visul de a avea copii, doar după multe încercări nereușite și inseminări artificiale ratate.

Carmen de la Sălciua, mesaj emoționant pentru mama iubitului ei