Traian Basescu

Vela, suspectat de Băsescu cum c-ar fi orchestrat prin neglijență telenovela Sorinei Pintea

Atunci când n-ai ce face, dai vina pe Vela – sau pe oricine din PNL, chit că are vreo legătură sau nu cu acest caz. Așadar, Traian Băsescu este de părere că principalul vinovat pentru încătușarea Sorinei Pintea și pentru tot tămbălăul mediatic creat în jurul acesteia, este chiar ministrul de Interne, Marcel Vela, nu DNA, așa cum se credea. În percepția fostului președinte, Marcel Vela ar fi orchestrat toată șarada asta cu cătușele la vedere. Dacă nu din rea voință, măcar din neglijență.

”Aș observa faptul că nu este un film în regia DNA, cum a fost în 2015/2016, pentru că de la DNA a venit cu discreție, a plecat cu discreție. Cred că este mai degrabă o lucrătură a Ministerului de Interne, de fapt, mai degrabă o neglijență, pentru că a împinge un om încătușat este de netolerat. Avem Codurile de 5 ani de zile, dar remarc faptul că nu s-au cumpărat acele brățări de monitorizare. Ne convine mai mult să-l aducem în cătușe, să-l hăituim, să vină presa.”, a declarat Traian Băsescu, al B1 TV.

Adevărata tragedie națională, Pintea

Concluzia pe care o tragem noi din toată această poveste este că cel mai important lucru pe ordinea de zi a multora dintre politicieni este felul în care Sorina Pintea a fost tratată. Nu, nu contează pentru nimeni că a luat mită, ori că din pricina acesteia, posibil ca mulți dintre bolnavi să fi avut de suferit. Nu contează nici epidemia de Coronavirus, nici faptul că fiul doamnei a declarat că are o familie normală, cu toate că realitatea îl contrazice. Ne bucurăm, domnule Băsescu, că prioritățile dumneavoastră sunt exact alea ce ar trebui să fie! Și nu, nu ne miră.

Citește și: PSD va recâștiga localele. Profeții marca Traian Băsescu

#News