Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu nu are de gând să se ducă la consultări

Sugerând cum că are lucruri mai bune de făcut, însă fără să zică exact care sunt acelea, Marcel Ciolacu a declarat faptul că nu are de gând să se ducă la consultările cu guvernul Orban pentru a stabili împreună data la care ar trebui organizate alegerile locale.

„Am decis că nu (mergem la consultările de la Guvern pe data alegerilor locale n.r.). Nu are prerogative dl. Orban să mă invite pe mine. E treaba Guvernului să dea HG. Noi avem alte prioritati”, a spus Marcel Ciolacu, vizibil iritat, notează știripesurse.ro.

Cu ceva timp în urmă, Marcel Ciolacu declara, de asemenea:

”PSD va continua să susţină necesitatea unui dialog constructiv la nivelul scenei politice pentru depăşirea acestei crize şi face un apel la PNL să renunţe la slăbirea instituţiilor statului prin continuarea jocurilor politice pentru anticipate. Un guvern cu atribuţii limitate şi un Parlament dizolvat ar însemna paralizarea totală a ţării şi incapacitatea de a acţiona eficient în faţa ameninţărilor. PNL trebuie să înţeleagă, măcar în al 12-lea ceas, că trebuie să se comporte responsabil şi să nu-i lase pe români să lupte cu mâinile goale în faţa coronavirusului”, declara Marcel Ciolacu.

Reamintim faptul că vineri, Ludovic Orban a lansat un apel pentru ca partidele mari din România să sosească la consultări pentru stabilirea datei alegerilor locale.

Citește și: Fără sfaturi de la PSD și PSD mai mic, zice Orban

#News