fără
FOTO EVZ

Fără sfaturi, asta își dorește premierul în exercițiu, Ludovic Orban

Fără sfaturi sau sugestii din partea partidelor politice de stânga. Pare că Ludovic Orban s-ar cam fi supărat un pic atât pe Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, cât și pe Victor Ponta, președintele PRO România. În opinia lui Orban, cei doi nu ar trebui să formuleze păreri la adresa lui și nici asupra comportamentului pe acesta care îl are. Cu alte cuvinte, ce votează PNL e treaba PNL-ului, după cum chiar acesta sugerează.

PSD-ul și PSD-ul mai mic

„PNL va vota în conformitate cu prevederile constituționale. (…) Ce va decide Parlamentul este treaba Parlamentului. Parlamentarii PNL vor vota responsabil. (…) Veți vedea (c.n. cum vor vota liberalii). Ultimii oameni de la care accept să formuleze cereri cu privire la comportamentul meu este președintele PSD și cu președintele PSD-ului mai mic (c.n. Ponta). Au parlamentari, să voteze în conformitate cu voința lor”, a spus Orban, potrivit știripesurse.ro.

Astfel, Orban sugerează faptul că partidul lui Victor Ponta nu este decât un PSD mai mic, care nu va lua niciodată decizii de sine stătător, ci mereu influențat de ceea ce zice nava-mamă a social democraților.

Citește și: Apel către toate partidele politice: Ponta îndeamnă spre unitate

#News