Poliția în alertă, după răpirea unei fetițe din județul Sibiu

Minora ar fi fost luată cu forța de către patru persoane de sex masculin, mascate, fiind obligată să urce într-un autoturism

 Poliția a emis o alertă răpire copil, după ce o fată de 14 ani, din Sibiu, ar fi fost luată cu forța de către patru persoane mascate, fiind obligată să intre într-un autoturism. Semnalmentele fetei sunt : înălțime 162 cm, 65 kg, ochi albaștri, păr șaten, fir drept, lung, ten deschis. La momentul dispariției, fata avea o bluză de culoare vișiniu cu paiete auri, pantaloni tip leggings de culoare vișiniu, potrivit g4media.ro.

Potrivit IGPR, persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea minorei în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze „numărul unic de urgență 112”. 

S-a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celula de criză, fiind declanșate căutări de amploare, mai multe echipaje din județ efectuând în prezent verificări în vederea depistării minorei, a mai transmis Poliția.

„La dată=a de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03.55, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112, cu privire la dispariția unei minore, CAROLEA LUMINIȚA, în vârstă de 14 ani. Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03.30, în timp ce se afla la domiciliul său din orașul Tălmaciu, județul Sibiu, minora ar fi fost luată cu forța de către patru persoane de sex masculin, mascate, și ar fi fost obligată să urce într-un autoturism, al cărui conducător auto s-a deplasat într-o direcție necunoscută”, transmite IGPR.

Blue Air a început restituirea contravalorii biletelor pentru cursele anulate