Regina Elisabeta: medicii au recomandat supraveghere medicală

Medicii Reginei sunt îngrijorați cu privire la sănătatea Maiestății Sale

Medicii Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii sunt îngrijorați, iar suverana se află sub supraveghere medicală, declară Palatul Buckingham citat de BBC.

Maiestatea sa este în prezent la Castelul Balmoral din Scoția, în apropiere de Aberdeen, iar în dimineața zilei de 8 septembrie a luat parte la o investigație medicală detaliată.

„Ca urmare a evaluării amănunțite din această dimineață, medicii Reginei sunt îngrijorați cu privire la sănătatea Maiestății Sale, și au recomandat să rămână sub supraveghere medicală”, a transmis Casa Regală.

Copiii Reginei sunt sau urmează să ajungă la Castelul Balmoral

Îngrijorați, de asemenea, la auzul acestei vești, copiii Maiestății Sale se grăbesc să ajungă la Balmoral.

Dintre aceștia, prințesa Anne se afla deja acolo, iar prințul Charles, alături de soția sa, au ajuns de curând.

Prințul Andrew, prințul William și Contele și Contesa de Wessex, Edward și Sophie se îndreaptă, de asemenea, către Balmoral, Scoția.

Doar Kate Middleton, soția prințului William, a rămas la Windsor fiindcă cei trei copii, George, Louis și Charlotte, sunt în prima zi de școală.

„Gândurile mele, și ale poporului Regatului Unit, sunt alături de Maiestatea Sa”

Liz Truss, șefa guvernului Marii Britanii, și-a exprimat îngrijorarea într-un mesaj pe Twitter: „Întreaga țară este profund îngrijorată de informația de la Palatul Buckingham de la prânz. Gândurile mele, precum și ale poporului Regatului Unit, sunt alături de Majestatea Sa, Regina, și de famila ei, în aceste momente”.

Liz Truss s-a întâlnit cu Regina Elisabeta acum două zile la Castelul Balmoral, pentru numirea în funcția de prim-ministru.

Elisabeta a II-a a Marii Britanii are 96 de ani, fiind cea mai longevivă din istoria țării.