Zborurile spre Cairo, Amman și Beirut de luni, anulate de Tarom

Motivul îl reprezintă faptul că un membru din echipajul fiecărei aeronave s-a declarat “inapt de zbor”

Tarom

Compania TAROM anunță anularea zborurilor către și dinspre Cairo, Amman și Beirut din data de 8 iulie 2024, din cauza indisponibilității temporare a membrilor echipajului de zbor, anunță compania într-un comunicat de presă, potrivit g4media.ro.

”În conformitate cu reglementările internaționale de aviație și politicile interne stricte privind siguranța zborurilor, fiecare dintre cursele respective a fost anulată deoarece un membru din echipajul fiecărei aeronave s-a declarat “inapt de zbor”, fiind în imposibilitatea restabilirii planului de zbor într-un timp atât de scurt”

Deciziile individuale ale piloților au fost luate în conformitate cu reglementările în vigoare, pentru a asigura securitatea și confortul pasagerilor și a echipajului”, precizează compania în comunicat. Cursele anulate sunt: ROT101/2 OTOPENI -CAIRO- OTOPENI, ROT167/8 OTOPENI -BEYRUT- OTOPENI, ROT187/8 OTOPENI -AMMAN-OTOPENI. ”TAROM regretă disconfortul creat și asigură pasagerii că siguranța acestora este prioritatea noastră absolută.

Ne angajăm să oferim alternative convenabile pentru pasagerii afectați de aceste anulări. Echipa noastră de asistență va contacta direct pasagerii pentru a oferi informații detaliate privind reprogramarea zborurilor, rambursările sau alte opțiuni disponibile. Compania TAROM depune toate eforturile și ia măsurile necesare pentru a reduce impactul pe care această situație l-ar putea avea în planul de călătorie al pasagerilor afectați, iar aceștia vor fi informați despre noile aranjamente de zbor”, se mai spune în comunicatul TAROM.

Rezultatele la Bacalaureat 2024, afișate astăzi pe edu.ro