Un bărbat din Pakistan, jefuit în România de 10.000 de euro

Pakistanezul a luat legătura, pe 22 ianuarie, cu o tânără care avea un anunț pe internet prin care oferea servicii sexuale. 

Un bărbat de 33 de ani, din Pakistan, aflat în România, a fost jefuit de 10.000 de euro după ce a apelat la serviciile unei escorte. El s-a trezit în apartament cu trei persoane care l-au atacat. Incidentul a avut loc în luna ianuarie, dar cei trei suspecţi de tâlhărie calificată au fost prinşi săptămâna aceasta, potrivit digi24.ro.

 Conform datelor din ancheta polițiștilor piteșteni, pakistanezul a luat legătura, pe 22 ianuarie, cu o tânără care avea un anunț pe internet prin care oferea servicii sexuale. 

Când femeia de 21 de ani a ajuns în apartamentul cetățeanului străin, aceasta l-a atacat cu un spray lacrimogen. Ea venise însoțită de un bărbat de 27 de ani și o tânără de 17 ani, iar cei trei au furat o borsetă în care pakistanezul avea 10.000 de euro. În urma anchetei poliției, cei trei suspecți au fost identificați. Bărbatul de 27 de ani a fost reținut pe 5 mai și este acum în arest preventiv. Acesta a mai fost condamnat în trecut pentru tâlhărie. Cele două femei sunt cercetate acum sub control judiciar pentru tâlhărie.

TVA zero la alimentele de bază din Polonia, menținut și în 2024