Cristian Popescu Piedone, ipostază inedită

Edilul sectorului 5 a preparat două feluri de mâncare pentru membrii familiei.

Cristian Popescu Piedone demonstrează că nu este doar un bun primar ci și un bucătar ingenios. Edilul sectorului 5 al Capitalei și-a petrecut o parte a zilei de duminică în bucătărie, unde dând dovadă de ingeniozitate și de spirit practic, a preparat două feluri de mâncare pentru membrii familiei. Așa cum a anunțat bucătarul Piedone, într-o postare pe Facebook, este vorba despre sărmăluțe în foi de viță cu orez și pulpe de rață confiată, în untură proprie. 

Cu zâmbetul pe buze, Cristian Popescu Piedone a dezvăluit și ce ingrediente a folosit pentru aceste preparate, respectiv o conservă pulpe de rață, care a costat 75 lei, o conservă foi de viță, care a costat 25 lei și o cutie roșii pasate, care a costat 5 lei. Primarul Piedone a dezvăluit că a mai folosit pentru prepararea mâncării delicioase și ieftine, sare, piper și 300 grame de roșii feliate. Pentru ca rața să fie preparată în mod delicios, Cristian Popescu Piedone a adăugat un pahar de bere, pentru gust, înainte de de a pune preparatul la cuptor, timp de 40 minute. Primarul Cristian Popescu Piedone i-a îmbrățișat cu drag pe toți cei care îi urmăresc postările, dându-le asigurări că dacă ii vor urma sfaturile culinare, vor avea parte de poftă bună.

Sfaturile lui Cristian Popescu Piedone

„Piedone… bucătar N-am șorț de șef, nici rețete proprii. Dar… nici nu urlă cuptorul când mă vede. Cred că suntem amici.Astăzi am gătit ceva simplu. Și rapid! Parte bună… din conservă. Sărmăluțe în foi de viță. Cu orez. Și pulpe de rață confiată, în untură proprie. Papa bun, delicios și ieftin. – O conservă pulpe de Rață, 75 lei – O conservă foi de viță, 25 lei- O cutie roșii pasate, 5 lei. Plus… sare, piper. Clasic. Plus 300 grame de roșîi feliate. Plus un pahar de bere, pentru gust, înainte de cuptor. (40 min). Și… gata masa! Pentru patru persoane. Dacă faceți ca bucătarul Piedone… vă garantez poftă bună! Vă îmbrățișez, cu drag!”, este mesajul postat pe Facebook de către Cristian Popescu Piedone.

Primarul Cristian Popescu Piedone, mesaj emoționant de ziua nepoatei sale: „Te iubesc, prințesă Celine”