Deputatul Vlad Popescu Piedone, mesaj emoționant cu ocazia pelerinajului de Florii: Îți mulțumesc, Doamne, că ne ții sănătoși, pe mine și pe ai mei, indiferent de încercările lumești!

Deputatul Vlad Popescu Piedone a urmărit, ca în fiecare an, din fața casei, pelerinajul de Florii

Credință și iubire pentru aproape. Lumină și speranță. Bucurie și bunătate. Minunile există, este mesajul transmis de deputatul Vlad Popescu Piedone. Toate acestea i-au trecut prin minte și suflet astăzi, în timp ce urmărea, ca în fiecare an, din fața casei, pelerinajul de Florii.

Vlad Popescu Piedone: Vreau să păstrez tradiția începută de tata, chiar dacă el… nu o poate face de această dată. Am urmărit miile de preoți și credincioși care au participat la pelerinaj și am realizat că, indiferent de vreme și vremuri, cât timp avem credință în Dumnezeu, orice este posibil!

Potrivit lui Vlad Pp[escu Piedone, cât timp ne încredem în EL, suntem protejați de dragostea SA. Îți mulțumesc, Doamne, că îmi oblojești sufletul și rănile! „Îți mulțumesc, Doamne, că ne ții sănătoși, pe mine și pe ai mei, indiferent de încercările lumești! Știu, Doamne, că tu ne ai în pază pe toți, indiferent de locul în care ne aflăm! Știu, Doamne, că TU vei aduce mereu soarele după furtună! Pentru ce am fost, ce sunt și ce voi fi, îți mulțumesc ȚIE, Doamne! „, a declarat Vlad Popescu Piedone.

Deputatul Vlad Popescu Piedone a oferit cadouri și colinde bătrânilor de la un centru din sectorul 5 al Capitalei