Deputatul Vlad Popescu Piedone a oferit cadouri și colinde bătrânilor de la un centru din sectorul 5 al Capitalei

El le-a oferit bătrânilor cozonaci, portocale, și banane și a ținut să îi salute personal pe fiecare dintre ei.

Deputatul Vlad Popescu Piedone a ținut să aducă un strop de bucurie și un zâmbet unora din locuitorii sectorului 5 al Capitalei, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Vlad Popescu Piedone a mers, ca în fiecare an, la un centru de bătrâni din sectorul 5 pentru a le face celor de acolo o mică bucurie înainte de sărbători. El le-a oferit bătrânilor cozonaci, portocale, și banane și a ținut să îi salute personal pe fiecare dintre ei. Un grup de colindători, invitat de deputat, le-a oferit câteva momente de bucurie celor vârstnici.

Vlad Popescu Piedone le-a spus bătrânilor că este primul an în care tatăl lui nu a putut veni în mijlocul lor și le-a urat sărbători fericite, multă sănătate și un sincer ” La mulți ani „.

Vlad Popescu Piedone a mărturisit că mai are o singură bunica în viață, care are 88 de ani și are 10 strănepoți, pe care o iubește foarte mult. Deputatul Vlad Popescu Piedone a dezvăluit că anul acesta este însă unul trist pentru el, pentru că a fost la centrul de bătrân fără tatăl lui, Cristian Popescu Piedone. El a mărturisit și faptul că sărbătoarea Crăciunului va fi altfel, pentru că pentru prima dată, tatăl lui nu va fi lângă familie, înconjurat de iubirea copiilor lui, a nepoților, a soției.

Vlad Popescu Piedone: Tată este cel care m-a învățat să îi respect, iubesc și prețuiesc pe cei în vârstă. Pentru că, fără ei, noi nu am fi fost cine suntem astăzi


Vlad Popescu Piedone a mărturisit că mai are o singură bunică în viață, pe care o iubește enorm. El se roagă zilnic la Dumnezeu pentru sănătatea ei, acesta fiind poate motivul pentru care în fiecare an revine la acest centru, pentru a-și alina dorul de bunici și pentru a le alina lor dorul de copii și nepoți.

Deputatul Vlad Popescu Piedone a fost emoționat mai mult ca oricând de întâlnirea cu bunicii de la centru, cărora le-a simțit dragostea și bunătatea.

„M-au emoționat lacrimile lor, atunci când își aduceau aminte de casă și familie, când ascultau colindele cântate de corul pe care l-am invitat alături de mine. Pentru că anul acesta, pentru prima dată, simt și eu ce înseamnă să fii departe de cei pe care îi iubești. Acum simt și eu durere în suflet pentru că tata va fi departe de noi de sărbători… Mă rog la Dumnezeu să fim sănătoși, atât. Știu că prin credință vom putea trece peste orice obstacol, peste orice încercare, oricât de grea ar părea. Dumnezeu să ne protejeze pe toți! Cu dor de copilărie și de tată, Vlad Popescu Piedone”, este mesajul transmis de Vlad Popescu Piedone, pe pagina de Facebook.

Vlad Popescu Piedone: Am promis că voi fi aproape de cetățenii din Sectorul 5 și mă țin de cuvânt!