Cristian Popescu Piedone, decorat cu Emblema de Onoare a Comunicațiilor și Informaticii

Echipa Piedone colaborează pentru realizarea monumentului închinat transmisioniștilor eroi în Sectorul 5

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone pag de FB

Cristian Popescu Piedone împreună cu transmisioniștii din cadrul Comandamentului Comunicațiilor și Informaticii colaborează pentru realizarea monumentului închinat transmisioniștilor eroi. Opera de artă va fi inaugurată împreună până la Crăciun. Edilul Sectorului 5 a primit, cu ocazia primei zăpezi clare din această iarnă, vizita unor oameni dragi lui.

Cristian Popescu Piedone: Am avut onoarea să mă revăd cu bunii mei camarazi din cadrul Comandamentului Comunicațiilor și Informaticii

Edilul Sectorului 5 a fost onorat de către prietenii lui transmisioniști, cu Emblema de Onoare a Comunicațiilor și Informaticii.” Sunt recunoscător! Și le mulțumesc distinșilor camarazi! Împreună cu domniile lor, echipa Piedone colaborează strâns pentru realizarea monumentului închinat transmisioniștilor eroi”, a declarat Cristian Popescu Piedone.

Monumentul va rămâne etern în comunitatea sectorului 5, ca un simbol al prieteniei dintre populația civilă și sfânta noastră armată, a declarat Cristian Popescu Piedone.” Cu bucurie și cu respect, primarul Piedone „, a încheiat edilul Sectorului 5.

Cristian Popescu Piedone le-a oferit daruri copiilor Complexului de Servicii pentru Protecția Victimelor Violenței Domestice și ai Centrului Maternal din administrația DGASPC Sector 5