Oana Pellea, în izolare, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată

„Îmi ofer scuze spectatorilor care au cumpărat bilete pentru spectacolul Scaunele din 10 octombrie”, a scris Oana Pellea, pe Facebook

Oana Pellea / Foto: Facebook

Actrița Oana Pellea se află, în acest moment, la izolare. Conform unei postări publicate de aceasta, Pellea s-ar simți rău, în acest moment, astfel că s-a văzut nevoită să renunțe la proiectele pe care le are în plan în perioada imediat următoare. „Să nu poți să te vaccinezi din cauza de alergii…Să ți fie rău, să ai frisoane, să te doară capul, să ai febră… să lucrezi într o comunitate și să nu spui nimic de frică că îți pierzi locul de muncă…”, a scris Oana Pellea, pe rețeaua de socializare.

Oana Pellea a dat asigurări: „Sunt vaccinată cu ambele doze”

Cu toate că este vaccinată, pentru siguranța celor din jurul ei, aceasta a anunțat că are de gând să se izoleze timp de 7 zile, după care se va testa pentru a se asigura că nu prezintă niciun pericol pentru ceilalți.„ Mă voi izola 7 zile și mă voi testa! Nu îi pot dori decât multă sănătate și visez la ziua în care oamenii vor fi informați și responsabili”, a spus Oana Pellea.

În plus, din această cauză, Pellea nu va putea juca în spectacolul din data de 10 octombrie, de la Teatrul Bulandra. „Îmi ofer scuze spectatorilor care au cumpărat bilete pentru spectacolul Scaunele din 10 octombrie…prefer să fiu responsabilă și să nu pun pe nimeni într un eventual pericol de îmbolnăvire…Am anunțat Teatrul Bulandra de hotărârea luată de a mă izola 7 zile. Am luat această hotărâre din respect și responsabilitate față de toți cei cu care ar trebui să întru în contact. Îmi pare foarte rău că nu joc în dată de 10…și că sunt nevoită să mă izolez…Asta trăim și …noi să fim sănătoși!”, a precizat actrița Oana Pellea.

Citește și: Mircea Cărtărescu, favorit la Premiul Nobel pentru Literatură