Horoscop azi, vineri 8 septembrie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astrologic esențial al zilei este oferit de trigonul Soarelui de pe Fecioară cu planeta Jupiter, în retrogradare, de pe Taur. Este vorba de un eveniment celest extraordinar de fericit ce ne va aduce mai multă vivacitate, expresivitate, onorabilitate, autoritate și expansivitate. Se poate spune, pe bună dreptate, că va fi o zi a succesului, a belșugului și a speranței.

BERBEC

Vă puteți îmbunătăți major relația cu colegii de la locul de muncă! Vi se mai relevă și o ameliorare importantă în planul general al sănătății! Când discutăm de bani, sunt semne ce pot indica un câștig cumva titanic!

TAUR

Aveți parte de o zi excelentă pentru distracție, relaxare și destindere. În dragoste s-ar prea putea să realizați o cucerire fantastică, uluitoare! Totodată, în această zi veți fi și mai prietenoși, entuziaști și drepți.

GEMENI

Vă puteți baza pe susținerea fermă a unui bărbat cumva mai în etate din familie. Este o zi de bun augur și pentru a vă implica în proiecte mai mari legate de casă. Divinitatea vă va ocroti forte per ansamblul zilei!

RAC

Veți comunica într-un mod elocvent și strălucitor! Puteți primi și o veste bună foarte importantă pentru voi despre ori de la un bărbat mai matur. Prietenii vă vor fi de mare folos, oferindu-vă un suport spendid!

LEU

În această zi veți obține un rezultat financiar foarte satisfăcător! Totodată, astrele vă mai arată și mult mai abili, competenți și talentați! În planul carierei vi se arată reușite splendide, poate chiar și o potențială avansare profesională!

FECIOARĂ

Astrele vă relevă mai vitali, capabili, demni, spectaculoși și dominanți. Veți atrage cu facilitate privirile celor din jur și veți fi astfel în centrul atenției! Aveți parte de o zi fastă și pentru chestiuni ce țin de evoluție spirituală.

BALANȚĂ

Vă puteți reliefa mult mai creativi, dar și mai meditativi. Este o zi potrivită pentru studii și experiențe cumva mai neobișnuite, chiar cumva mai oculte. Puteți rezolva cu brio și o chestiune ce ține de o formă de împrumut!

SCORPION

Aveți parte de o zi splendidă pentru activități și acțiuni de tip social, public. Puteți obține și prietenia unui bărbat mai influent și respectabil. În viața de cuplu vi se preconizează evenimente armonioase și împlinitoare.

SĂGETĂTOR

Vi se relevă o reușită încântătoare în planul carierei! Veți câștiga respectul și admirația superiorilor ierarhici! Astrele vă mai oferă și o remediere foarte importantă în cele ce țin de starea generală de sănătate.

CAPRICORN

Este un moment foarte bun pentru studiu, evaluări și călătorii mai lungi. Puteți primi și o veste minunată de la foarte mare distanță! În dragoste veți fi foarte prețuiți, alintați și răsfățați!

VĂRSĂTOR

Vă veți prezenta cumva mai ambițioși, determinați și asertivi. Cu puțin noroc, veți obține și unele rezultate aproape fabuloase! În familie vi se arată evenimente frumoase ce vă vor îmbucura grozav sufletul!

PEȘTI

În viața de cuplu veți avea parte de ipostaze foarte satisfăcătoare și constructive! Este o zi de bun augur și pentru afaceri, înțelegeri și soluționări de litigii. Veți reliefa o judecată înțeleaptă și matură.

Horoscop HashtagNews